O nama

Tko smo mi?

Kreativan mladi tim, iznimno precizan na okidaču fotoaparata i savršeno uvježban za bilježenje najznačajnijih i najsitnijih detalja velikog životnog trenutka, vjenčanja. Specijalizirani smo za fotografiranje čarolije koju nosi uzbuđenje dana vjenčanja, od velikih priprema, preko najemotivnijih trenutaka mladenaca i svih uzvanika, do sreće koja ispunjava proslavu neponovljivog dana.

Koja je naša vizija?

Osjećaj za fotografiranje najmanjeg detalja i obuhvaćanja najkrupnijih kadrova u jednu fotografiju doveli smo do savršenstva. Od trenutka zamišljanja vlastitog vjenčanja, preko dugog iskustva fotografiranja i obrađivanja fotografija s nekoliko stotina vjenčanja, znamo da je fotografiranje tek jedan sitan, ali nezaobilazan i vrlo odgovoran sastojak svakog vjenčanja. S toga, uklapamo se i postajemo gotovo neprimjetna sastavnica vašega dana, kako biste se vi prepustili sebi i onima koji su tamo zbog vas, a nama dali priliku da snagu vaše spontanosti, sreće i zaljubljenosti zabilježimo u najprirodnijem izdanju.

A što nam je misija?

Podići snagu vjenčanih fotografija do savršenstva, postaviti i slijediti najnovije trendove te istaknuti posebnost i kvalitetu svojih vještina fotografija. Sve to naš je cilj, kako biste vi svakim novim pogledom na fotografije osjetili moć emocija koju je taj dan donio vašem životu.

Amelie Weddings - Irena
Amelie Weddings - Irena